Futboll

Dihen kampionët për grupmoshat U13, U15 dhe U17 në Lidhjen Rajonale të Futbollit të Gjilanit

Lidhja Rajonale e Futbolllit të Gjilanit ka shpërndarë disa foto nëpermjet të cilave ka përcjellë atmosferën e krijuar me rastin e shpalljes së kampioneve dhe ndarjen e Shpërblimeve për kategorit U13, U15 dhe U17 nga Kryetari i Lidhjes Rajonale të Futbollit të Gjilanit Malazog Hoxha, i cili u ka dëshiruar suksese në play off.
Kampioni për kategorinë U13
Kampion: KF Studenti – Kika
Nënkampion: SC Gjilan
Kampioni për kategorinë U15
Kampion: FC Drita
Nënkampion: SC Gjilan
Kampioni për kategorinë U17
Kampion: SHF Shkëndija
Nënkampion: FC Drita

You Might Also Like