Futboll

Drita rikthen edhe një lojtar të njohur

FC DRITA që në këtë kampionat do të sjell shumë risi, brenda  snjë dite ka bërë dy goditje të mëdha, duke sjellë sulmuesin e njohur Kastriot Rexha dhe duke rikthyer në radhët e veta mesfushorin shtatlartë Bujar Shabani. Ky futbollist edhe në të kaluarën kishte qenë pjesë e Dritës, prej ku ishte larguar, kurse tashti po rikthehet edhe më fuqishëm.

KF DRITA ka bërë shumë angazhime për këtë kampionat, andaj edhe synimet janë krejt tjera në krahasim me vitet e kaluara.

You Might Also Like