Gjilan

Fondacioni Jahjaga organizoi edicionin e dytë të eventit “Jo kuotë, por vlerë”, i cili kësaj radhe iu dedikua grave në krye të qeverisjes lokale

Foltorja e këtij eventi ishte vatër fjalimesh inspiruese ku u shpalos rrugëtimi i gjashtë grave të suksesshme në qeverisjen lokale 📄. Ky edicion u mbështet nga Zyra Zvicrane për Bashkëpunim dhe Ambasada Zvicrane në Kosovë, të cilët i falenderojmë për bashkëpunimin e vazhdueshëm🤝.
Falenderojmë fondacionin Jahjaga, për mundësin, përkrahjen dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm rreth fuqizimit të vajzave dhe grave. Gjithashtu ndamë rrëfimet gjatë rrugëtimit tonë politik, si të arriturat poashtu edhe sfidat me të cilat ballafaqohemi çdo ditë.”👏
Bashkë 🤝 me Donjetën nga Prishtina, Arbneshën nga Gjakova, Marqen nga Klina, Marigonën nga Podujeva dhe Vlorën nga Obiliqi, përcjellëm mesazhe inspiruese dhe inkurajuese për vajzat dhe gratë e reja që mendojnë të merren me politikë.
Leonora Morina – Bunjaku, nënkryetare e Komunës së Gjilanit

You Might Also Like