Futboll

Gjilani – Drita (pjesa e dytë) live

Pjesa e parë e ballfaqimit ndërmjet Gjilanit dhe Dritës është mbyllur me epërsi të Gjilanit, me golin e vetëm që e ka shënuar Perez pas harkimit të Nikës nga e djathta.

Drita ka patur raste më të mira shënimi, por asnjëherë pa e qëlluar kornizën e portës, kurse Gjilani në rastin e parë që e ka patur ka shënuar.

Pjesa e dytë

Nis pjesa e dytë

Min. 59.  Ndërrim te Drita. Largohet Neziraj, në lojë futet Livoreka.

Min. 61. Kosumi i Gjilanit ndëshkohet me karton të verdhë.

Min. 62. Xh. Shabani gjuan, pret Kaqiu.

Min. 70. Ndërrim te Gjilani. Largohet Caesar, futet Sadriu. Ndërrim edhe te Drita, largohet Vucaj, futet Shaqiri.

Min 73. Ndërrim te Drita. Largohet Krasniqi, inkuadrohet Ricardo Verza.

Min. 75. Shaqiri i Dritës godet me bërryl Nikën. Ndëshkohet me karton të verdhë.

Min 77. Ndërrim te Gjilani. Largohet Vilfor Hysa, futet Hyseni.

Min. 83. Verza i Dritës ndëshkohet me karton të verdhe. Deshi të shënojë me dorë.

Min. 86. Ndërrim te Gjilani. Largohet Sali Kosumi, futet Edison Kqiku.

Min. 90.  Ka shtesë 4 minuta.

Mbyllet ndeshja Gjilani – Drita 1:0.

 

 

You Might Also Like