Gjilan

I trishtë lajmi për vdekjen në moshë të re të Blediona Mujit nga Gjilani

I trishtë lajmi për vdekjen në moshë të re të Blediona Mujit nga Gjilani.
Jemi bashkë në këto momente të rënda për familjen Muji.
Ngushëllime familjes Muji, miqve dhe gjithë atyre që e njohën Bledionën!
U prehsh në paqe, Bledionë!
Nazim Gagica, kryetar i degës së AAK-së

You Might Also Like