Te ndryshme

Kompaninë “KRONI” në Gjermani e vizitojnë intelektualët, veprimtarët e afaristët e njohur

Njëra nder bizneset të cilat po bën emër cdo ditë e më shumë në shtetin e Gjermanisë është kompania “Kroni”, i cili e menagjon afaristi i njohur Ilmi Mustafa. Këtë biznes me prespektivë e të dëshmuar, e kanë vizituar Nysret Pllana ish-pjestarë i UQK-së – veprimtar e intelektual i kauzës shqiptare, drejtori i Ambasadava Gaqo Apostoli si dhe afaristi njohur i i kompnisë WOLF , Ukë Blakaj, ku u shkëbyen ide të ndryshme për të mirën e popullit shqipëtar. Ilmi Mustafa kryetar i kompanisë “KRONI”, i cili vepron në Gjermani ka theksuar se është i nderuar me këtë vizitë të këtyre njerzve të cilët në cdo moment janë me popullin shqiptar kudo që janë.

“Jam shumë i nderuar për vizitën e bërë nga këto figura eminente në kompaninë “KRONI”. Të kesh musafirë të këtij rangu për ne është një nder i veqant, ne u zotuam që sëbashku do të veprojmë e do të punojmë sa herë që ka nevojë atdheu dhe populli shqiptarë”.

You Might Also Like