Te ndryshme

Ilmi Mustafa: AAK po rritet e po zgjerohet në Gjermani

Bashkë me kryetari e AAK-së për Gjermani, Ukë Blakaj dhe anëtarë tjerë të strukturës udhëheqëse, pritëm sot një numër bashkatdhetarësh të cilët iu bashkuan vizionit të Aleancës.

Nuk ka një ditë të vetme që selitë e Aleancës në Gjermani që vizitohen nga numër i madh mërgimtarësh të cilët ose anëtarësohen, ose thjeshtë janë të interesuar të dinë më shumë për programin e partisë, për qëllimet e Aleancës se çka ajo ofron për diasporën.

Aleanca në Gjermani po rritet dhe zgjerohet falë punës sonë të përbashkët me në krye Ukë Blakajn, e mbi të gjitha qeverisjes serioze dhe zhvillimore që ka dëshmuar kryeministri Haradinaj dhe secili kryetar i Komunës ku qeverisë Aleanca.

Mirë se vini bashkatdhetarë në Aleancë!

You Might Also Like