Gjilan

Ilmi Mustafa merr konfirmimin zyrtar si Anëtar i kryesisë së Aleancës në Gjilan

I nderuar që sot përfaqësuesit të AAK-së për Gjermani, Ilmi Mustafa i dorëzova Konfirmimin zyrtar si Anëtar i kryesisë së Aleancës në Gjilan. Ky është postimi i kryetarit të Degës së AAK në Gjilan.

Z.Mustafa është një afarist i suksesshëm në Gjermani, humanist e një qytetar i respektuar në Kosovë e në Gjermani.

E themi me plot përgjegjësi se diaspora si kurrë më parë është në mbështetje të vizionit të AAK-së dhe kryetarit Haradinaj.

Urime Ilmi, dalshmi faqebardhë!

You Might Also Like