Futboll

Drita ndanë rrugët me dy lojtarë

FC DRITA ju njofton se mesfushorët Drilon Islami dhe Albin Krasniqi nuk do të jenë më pjesë e klubit tonë dhe karrierën do ta vazhdojnë te FC Ferizaj.
Drilon Islami dhe Albin Krasniqi ishin me ne për shumë vite, duke qenë pjesë e sukseseve të klubit viteve të fundit.
Klubi i falënderon për kontributin duke ju dëshiruar suksese në vazhdim te karrieres

You Might Also Like