Gjilan

Imran Haziri, këshilltar komunal uron qytetarët për Vitin e Ri 2024

Të dashur miq ,

Kam nderin që në prag të fillimit të Vitit të Ri 2024 , të ju uroj që festën e ndërrimit të motmoteve t’a kremtoni në harmoni me familjarët e juaj.
Ju uroj shëndet, begati dhe çdo të mirë në jetë për ju dhe familjet e juaja!

Gëzuar

You Might Also Like