Futboll

Ish-futbollistët u bënë bashkë

Takim me veteranët e futbollit gjilanas

Në  shenjë falënderimi për kontributin e dhënë ndër vite, komuna e Gjilanit ka mbledhur futbollistët  e  gjeneratave të ndryshme, të cilët i ka nderuar me mirënjohje.

Në këtë mbrëmje, Alban Hyseni, kryetar i Komunës së Gjilanit, ka theksuar se  është  shumë i lumtur që sonte në këtë takim të futbollit ka dëgjuar histori interesante të futbollit dhe është mahnitur se sa shumë histori ka futbolli i Gjilanit.

“Kohëve të fundit, stadiumi po na sjell probleme, por ne megjithatë po mundohemi të bëjmë  më  të mirën për futbollin”, ka thënë  kryetari Hyseni, që ka shtuar se secili nga këta të pranishëm  ka dhënë kontribut të veçantë, andaj ka kërkuar që takime të tilla të ketë edhe në të ardhmen.

Jakup Berisha, ish-futbollist i hershëm, tha se ky është një takim i rrallë dhe ndoshta është hera e parë që takohemi kështu së bashku. “Ju jeni ata që keni dhënë kontribut të veçantë për futbollin e Gjilanit dhe të rrethinës.  Secili nga ju ka dhënë kontribut të pamohueshëm, tha ai.

Në këtë takim  ka folur edhe Ekrem Beqiri – Rukovci, i cili me theks të veçantë është ndalur te futbolli në vitet e nëntëdhjeta, që ishte kohë shumë e vështirë për futbollin gjilanas dhe atë kosovar./kryelajmi.com/.

You Might Also Like