Viti

Kryetari Haliti priti në takim disa gra deputete të Kuvendit të Kosovës

Anëtaret e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione i Parlamentit të Kosovës, në përbërje Lirije Kajtazi, Teuta Haxhiu dhe Mexhide Mjaku, janë pritur sot në një takim nga kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, i cili i ka njoftuar rreth aktiviteteve komunale, me theks të veçantë përkushtimin për mbështetjen e grupeve të grave dhe shoqatave e organizatave që veprojnë në komunën e Vitisë. E nëra ndër temat ku është biseduar më gjatë në këtë takim, ishte edhe mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit për Barazi Gjinore.

Aziz Zuka

You Might Also Like