Viti

Zëvendëryetari Aliu priti në takim përfaqësues të KRU “Hidromorava”

Zv. Kryetari Aliu priti në takim përfaqësues të KRU “Hidromorava”

Hasan Aliu, zv.Kryetar i komunës së Vitisë,me bashkëpunëtor, ka pritur te enjten në takim përfaqësues të Kompanisë Regjionale të Ujerave “Hidromorava”, në krye me z. Ymer Salihu.

Gjatë këtij takimi është folur për bashkëpunimin e komunës së Vitisë, me këtë kompani në furnizimin e qytetarëve me ujë të pijshëm për rrejtët ekzistuese, projektet të reja në sigurimin e ujit të pijshëm, rritjen e cilësisë së ujit si dhe përfshirjen e vendbanimeve të ndryshme të Vitisë nën menaxhimin e KRU “Hidromorava”. Në këtë takim ka marrë pjesë edhe përfaqësuesi i Hidromoravës për Viti, Kemur Mustafa.Aziz Zuka

You Might Also Like