Gjilan

Kryetarit i Degës së LDK-së në Gjilan, Lutfi Haziri me bashkëpunëtorët vizitojnë KBI-në për t’ua uruar Fitër Bajramin

Me rastin e festës së Fitër Bajramit, së bashku me anëtarë të Kryesisë së Degës, kryetari i Degës  së LDK-së në Gjilan, z.Lutfi Haziri, vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan, ku janë pritur nga krytari i Këshillit, ef.Naim Aliu dhe anëtarët e kryesisë së KBI-së.
Ju urojmë nga zemra festën e Fitër Bajramit me lutjen që Zoti t’ua ketë pranuar agjërimin, sakrificën dhe mundin tuaj, duke u bërë shembull i solidaritetit me të uriturit, të varfërit dhe gjithë ata që sfidohen në jetë.
Është obligim i yni që gjatë dhe pas këtij muaji të ndajmë paqe e respekt mes njëri-tjetrit. Të sigurohemi që t’i mundësojmë çdo familje softa të mbushura e mundësi të barabarta për të gjithë, tha kryetari z. Haziri.

You Might Also Like