Sportet me dorë

KV Drita – meshkujt udhëtojnë në Shqipëri, nis Liga “Gjergj Kastrioti”

Në fundjavë starton Liga “Gjergj Kastrioti”
Këtë të shtune dhe të diele skuadra KV Drita – meshkujt,  udhëton drejt Shqipërisë ku do t’i zhvillojnë 2 ndeshje, të shtunën kundër KV Erzenit dhe të dielën kundër KV Tirana.
Në këtë ligë KV Drita është në Grupin B me 4 skuadra pjesëmarrëse në grup, 2 nga Shqipëria (KV Tirana, KV Erzeni), dhe 2 skuadra nga Kosova (KV Drita, KV Peja).
KV Drita shpreson në paraqitje sa më të mirë dhe dinjëtoze në ligën e përbashkët vëllazërore.

You Might Also Like