Sportet me dorë

KV Drita mposht Skenderajn në fushë të vet

Superliga A | Java 15-të

KV Skenderaj – KV DRITA 1-3

(23:25, 19:25, 25:19, 22:25)

KV DRITA

Aquinci STAMBLER: 18 pikë

11 të fituara nga 23 sulme me 48%,

3 shërbime

4 bllok dhe

3 pikë të humbura

Megi BISLIMI: 17 pikë

12 të fituara nga 35 sulme me 34%,

5 bllok,

27 pranime me 70% dhe

6 pikë të humbura

Venera KADIRU: 16 pikë

13 të fituara nga 39 sulme me 33%,

3 shërbime

40 pranime me 85% dhe

7 pikë të humbura

Loresa AVDYLI: 13 pikë

8 të fituara nga 31 sulme me 26%,

4 shërbime

1 bllok dhe

8 pikë të humbura

Vlora BERISHA: 3 pikë

3 të fituara nga 5 sulme me 60% dhe

2 pikë të humbura

Melek ERBUĞA: 1 pikë

1 të fituara nga 5 sulme me 20% dhe

2 pikë të humbura

Adelajda PRENGA:

12 pranime me 75% dhe

1 pikë të humbur

Xhudjena KRUTI:

1 pranim me 100%

Pikë të humbura nuk pati.

You Might Also Like