Gjilan

Lutfi Haziri, kryetar i degës së LDK-së uron Fitër Bajramin

Qytetarë të nderuar të komunës së Gjilanit, bashkëatdhetarë, bashkëvendas e bashkëpatriotë ku do që jeni,
Po e mbyllim muajin e shenjtë të Ramazanit
Muajin i cili përmes agjërimit, përkushtimit tonë, lutjeve e duave, na bën të sakrifikojmë përmes urisë.
Të barazohemi me ata që nuk e kanë sofrën e mbushur.
Të mirëkuptojmë dhe ta ndjejmë se si ky muaj na bën të barabartë me të gjithë.
Urime Fitër Bajrami
https://www.facebook.com/watch?v=1196349084360287

You Might Also Like