Futboll

Mezani: Asgjë nuk shkoi mirë

“Sot nuk ka shkuar asgjë mirë. Ndoshta kemi kaluar në eufori. Gjatë gjithë kohës duhet qëndruar me këmbë në tokë dhe këtë e kam thënë edhe më herët. Shpresoj që kjo ndeshje nuk do të përsëritet më. Duhet punuar shumë. Kampionati ka shumë pikë akoma”, deklaroi Gentjan Mezani pas ndeshjes. Kosova”.

Mezani tregoi gjithashtu edhe arsyen pse vendosi t’a zëvendësojë Bedri Grecën në pjesën e parë.

“Bedri Grencën e nxora sepse ishte nervoz. E zëvendsova që mos të merrte karton të kuq”, përfundoi Mezani.

You Might Also Like