Gjilan

Në Gjilan u përurua Konvikti i Vajzave “Bursa”

“Bashkë me delegacionin nga Turqia, përuruam Konviktin e Vajzave “BURSA” në Gjilan, projekt ky i financuar nga Shoqata Ndërkombëtare Humanitare dhe Kulturore “Stambolli”, që iu shërben shumë vajzave dhe grave me mbajtjen e aktiviteteve si: mësim ditor, gara, kuize e programe të ndryshme”, ka bërë me dije, kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni.

You Might Also Like