Futboll

Panadiq: Ky është Ferizaj që unë e dua

Trajneri kroat i Ferizajt, Andrej Panadic ka folur pas ndeshjes, duke përgëzuar futbollistët për angazhimin e madh.

“Përgëzoj lojtarët që kanë luajtur në tre ndeshjet e fundit. Kjo do të thotë shumë për ta. Kishim vetëm tri ditë për ta përgatitur ndeshjen dhe kjo nuk është e lehtë”.

“Ju e dini që ndeshjen e fundit e kemi luajtur para tri ditësh. Kemi mundur të bëjmë vetëm rigjenerim”.

“Dhe përsëri ka qenë prezent loja, zemra dhe përkushtimi i lojtarëve. Mënyra se si lojtarët e kuptojnë lojën është në nivel të lartë”.

“Kjo është skuadra që unë dua. Por vërehet edhe lodhja dhe nuk po mundemi ta japim atë që ne mundemi”, ka deklaruar Panadic.

You Might Also Like