Sportet me dorë

Pas ndeshjes me Lubetenin flet kryetrajneri i KV Drita, Idriz Berisha

Deklarata e trajnerit të Dritës, Idriz Berisha, pas fitores kundër Lubotenit, në kuadër të xhiros së tretë të Superligës A, meshkujt:
“E mira në këtë ndeshje ishte se ne fituam tri pikë. Djemtë tanë nuk patën paraqitje të mirë, mirëpo, kemi shumë ndeshje përpara. Na duhet të punojmë shumë që të komponohemi dhe t’i arrijmë qëllimet tona”.

You Might Also Like