OPINION

Pse kur po ikin prej kësaj bote njerzit që kontribuan për cështje kombëtare të gjithë papërjashtim thurrin lavde

Pse kur po ikin prej kësaj bote njerzit që kontribuan për cështje kombëtare të gjithë papërjashtim thurrin lavde. Pse nuk rrespektohen për të gjallë të tyre. A është ky fenomeni shqiptar apo cka. A vetëm të vdekurit janë të mirë. Vlersoni të gjallët o njerz se po shkatrrojm historinë dhe krenarinë kombëtare. Dhe në fund i  përjetshëm qoftë kujtimi për Jonuz Musliun i cili për jetë zgjodhi lirinë e shqiptarëve. Izmi Zeka.

You Might Also Like