Viti

U mbajtën zgjedhjet për këshillin e fshatit në Beguncë


Dje në fshatin Beguncë janë mbajtur zgjedhjet për kryetar dhe anëtarë të këshillit të këtij fshati. Kryetar i fshatit Beguncë, me shumicë votash u zgjodh Nexhmedin Haliti, kurse u zgjodhën edhe 11 anëtarë të këtij këshilli. Gjithsej në këtë takim kanë marrë pjesë 65 banorë të cilët edhe kanë marrë pjesë edhe në procesin e votimit.Kurse zgjedhjet për Kryetar dhe anëtarë të Këshillit të fshatit do të mbahen sot edhe në fshatin Vërban prej orës 18:00.

You Might Also Like