Futboll

Valon Murseli, president i FC Drita kërkon që më shumë lojtarë nga Kampionati i Kosovës të ftohen në përfaqësuese

Presidenti i FC Drita, reagon, kërkon nga Federata e Futbollit të Kosovës të fokusohet te yjet e Superligës së Kosovës në Fitboll
“Rron Broja dhe Edvin Kuc po shkëlqejnë që sa kohë në kampionatin tonë dhe garat evropiane. Megjithatë ata nuk ftohen nga Kombëtarja e Kosovës dhe në atë pozitë tani e sa vite luajnë mbrojtësit… Kanë mbetur edhe katër ndeshje, duhet t’i jepet hapësirë edhe futbollistëve nga Superliga.”
– Valon Murseli, presidenti i Drites

You Might Also Like