Futboll

Anita Sejdiu, futbolliste që po dëshmohet

Anita Sejdiu është një futbolliste e re, e cila bashkë me moshataret e saj ka shume ëndrra në sportin më të popullarizuar në botë, futbollin.

Ajo tregon storien e saj që nga hapat e parë si futbolliste, kurse ambiciet e saj janë gjithmonë e në ngritje.

Kjo pasi, Anita është edhe refere fillestare dhe ndanë drejtësinë në grupmoshat e reja në futboll.

Video e mëposhtme u realizua në kuadër të projektit “Barazia gjinore në sport”, që po implementohet nga OJQ “Gruaja Hyjnore” dhe mbështetet nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e Gjilanit.

https://www.facebook.com/102820284472934/videos/220763716155411

You Might Also Like