Gjilan

Dega e Lidhjes Demokratike te Kosovës ne Gjilan uron qytetarët me rastin e 15-të vjetorit të shpalljes së pavaresisë së Kosovës

Dega e Lidhjes Demokratike te Kosovës ne Gjilan uron qytetarët me rastin e 15-të vjetorit të shpalljes së pavaresisë së Kosovës.
17 shkurti i vitit 2008 është sublimim i sakrificës së të gjithë atyre burra e grave, të cilët  u kryengritën, rezistuandhe u sakrifikuan për këtë ditë të bardhë.
Në këtë ditë nuk mund ta harrojmë edhe babain e Republikës, presidentin historik dr. Ibrahim Rugova, i cili para më shume se tri dekadash e sensibilizoi botën demokratike për Kosovën e lire, të pavarur e demokratike.
Të gjithë qytetarëve të Gjilanit, Kosovës dhe gjithë bashkëatdhetarëve tanë ku do në botë, urime Dita e Pavarësisë!

You Might Also Like