Gjilan

Gagica: Komuna e Gjilanit nuk mund t’i ik përgjegjësisë së ngritjes së çmimit, është hisedare në “Eco-Higjiena”

Pas ngritjes së çmimit për grumbullimin e mbeturinve nga 5 euro në 6 euro e 50 cent, Nazim Gagica, kryetar i degës së AAK-së në Gjilan, ka theksuar se “Komuna e Gjilanit është hisedare në kompaninë “Eco-Higjiena” dhe nuk mund t’i ikë përgjegjësisë për ngritjen e çmimit të faturave për grumbullimin e mbeturinave, andaj institucionet përgjegjëse komunale duhet me vepru, jo me “vajtu”.

You Might Also Like