Sportet me dorë

KV Drita femrat e nisin me fitore

Statistikat e ndeshjes:
V M-Technologie – KV DRITA 1-3
(19:25, 19:25, 25:23, 15:25)
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 26 pikë
20 të fituara nga 48 sulme me 42%,
4 bllok,
2 shërbime dhe
11 pikë të humbura
Venera KADRIU: 17 pikë
17 të fituara nga 39 sulme me 44%,
14 pranime me 93% dhe
10 pikë të humbura
Fjolla SHABANI: 9 pikë
4 të fituara nga 12 sulme me 33%,
4 bllok
1 shërbimë dhe
5 pikë të humbura
Vesa SHABANI: 7 pikë
5 të fituara nga 11 sulme me 45%,
1 shërbime
1 bllok dhe
4 pikë të humbura
Megi BISLIMI: 5 pikë
4 të fituara nga 14 sulme me 29%,
1 shërbimë,
8 pranime me 63% dhe
4 pikë të humbura
Melek ERGUGA: 4 pikë
2 të fituara nga 4 sulme me 63% dhe
2 shërbime
Adelajda PRENGA: 3 pikë
3 të fituara nga 13 sulme me 23%,
11 pranime me 64% dhe
5 pikë të humbura
Renele FORDE: 2 pikë
2 shërbime dhe
pikë të humbura ska
Agnesa HAJDARI: 1 pikë
39 pranime me 77% dhe
2 pikë e humbur

You Might Also Like