Sportet me dorë

Mbyllet xhiroja e parë e Ligës “Gjergj Kastrioti”, KV Drita pëson humbje

 
 
Fundjava me shumë ndeshje interesante mes ekipeve nga Kosova dhe Shqipëria në kuadër të ligës së përbashkët, “Gergj Kastrioti”, është mbyllur me ndeshjet e së dielës mbrëma.
Nga katër ekipe nga të dy vendet morën pjesë të ndara në dy grupe, duke dhuruar momente brilante volejbolli, derisa plot tetë ndeshje zunë vend në palestrat e Kosovës dhe Shqipërisë, në të dy konkurrencat.
Klubi i Voeljbollit Drita nga Gjilani në ndeshjen e parë është mposhtur nga KV Vllaznia me rezultat 3:1 në sete: 21:25, 27:25, 25:22 dhe 25:18.
Këto janë statistikat e lojtareve të Dritës:
 
 
Megi BISLIMI: 22 pikë
19 të fituara nga 44 sulme me 43%,
2 shërbim,
1 bllok,
27 pranime me 33% dhe
16 pikë të humbura
 
Loresa AVDYLI: 15 pikë
11 të fituara nga 38 sulme me 29%,
2 bllok,
2 shërbime dhe
7 pikë të humbura
 
Vesa SHABANI: 12 pikë
7 të fituara nga 17 sulme me 41%,
5 bllok dhe
3 pikë të humbura
 
Venera KADRIU: 10 pikë
9 të fituara nga 31 sulme me 29%,
1 bllok,
38 pranime me 79% dhe
11 pikë të humbura
 
Fjolla SHABANI: 8 pikë
4 të fituara nga 14 sulme me 29%,
2 bllok,
2 shërbime dhe
4 pikë të humbura
 
Renele FORDE: 3 pikë
2 të fituara nga 5 sulme me 40%,
1 bllok dhe
3 pikë të humbura
 
Altuna IBRAHIMI: 1 pikë
1 shërbimë dhe
2 pikë të humbura
Adelajda PRENGA:
20 pranime me 70% dhe
1 pikë e humbur
 
Gjeni të paraqitura grafikisht rezultatet e plota në të dy konkurrencat të Ligës “Gjergj Kastrioti”.

You Might Also Like