Gjilan

2.4 milionë euro investime infrastrukturore në projektin e zgjerimit të rrugës së Malishevës dhe mbulimit të lumit Stanishorka (video)

LAJM I JASHTËZAKONSHËM
2.4 MILIONË EURO investime infrastrukturore në projektin e zgjerimit të rrugës së Malishevës dhe mbulimit të lumit Stanishorka

Sot nënshkruam memorandumin e bashkëfinancimit me MMPHI për zgjerimin e rrugës së Malishevës dhe mbulimit të lumit Stanishorka. Projekti i cili do fillojë të jetësohet së shpejti do të zgjerojë infrastrukturën e qytetit dhe do të përmirësojë dukshëm jetën e bashkëqytetarëve tanë! 🤩

Vazhdojmë me #zhvillimin dhe #transformimin e Gjilanit! Alban Hyseni, kryetar i Gjilnit

You Might Also Like