Gjilan

LDK: Buxheti selektues e diskriminues nuk kalon!

Pushteti komunal i Gjilanit bëri një propozim-buxhet për Kuvendin Komunal, i cili është selektues e diskriminues ndaj qytetarëve të Gjilanit.
Si Grup i Këshilltarëve të LDK-së me partnerët, votuam kundër për shkak se nuk mund ta përkrahim një buxhet i cili është diskriminues e selektues.
LDK gjithmonë ka vepruar mbi parimin që të ketë barazi e gjithëpërfshirje në investime qytet-fshat dhe është kundër selektimit në baza preferenciale të kreut të ekzekutivit e partisë së tij.

You Might Also Like