Futboll

Llapi e paraqet si përforcim, Vllaznia thotë se lojtari është me kontratë

Klubi i Futbollit 𝐊𝐅 𝐕𝐥𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐚 – 𝐏𝗼𝐳𝐡𝐚𝐫𝐚𝐧, njofton opinionin rreth lajmit se KF Llapi ka arritur marrëveshje me lojtarin Rinor Hoxha, i cili është pjesë e klubit tonë dhe ka kontratë valide deri në qershor 2023.
Ne si klub jemi tej mase të befasuar se si një klub i Superligës në mënyrë amatoreske tenton të transferojë lojtar duke mos respektuar minimalisht klubin me të cilin lojtari ka kontratë duke mos patur as një kontakt.
Duket qartë se zhvillimi i ndeshjeve në garat evropiane nuk e kanë profesionalizuar as pakkëtë skuadër duke mbetur ende nivel i ultë me mendësi të menaxhimit provicial.
Kërkojmë nga FFK që të me merr masa duke mbrojtur të drejtat e secilit anëtar të tij pa dallime dhe anime!

You Might Also Like