OPINION

Mbase ky vit po ik, ndoshta më i vështiri i pasluftës

Izmi Zeka

Urimi im i veçantë në emër të familjes sime përveç qytetarëve shkon për ideatorët dhe programuesit e luftës çlirimtare që sot padrejtësisht gjenden në Gjykatë të Hagës. Truri dhe tabani i luftës së UCK-së dhe shtetë ndërtimit të Kosovës po përballen me një padrejtësi të kohës duke u munduar që të ribëjnë historinë e cila është shkruar me gjakun e dasmorëve. Prandaj ky vit pas 21 vite liri dhe 12 vjet shtet doemos nuk është si herave tjera. Urimi i veçantë për ish Presidentin e Kosovës z. Hashim Thaçi, Kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës z. Kadri Veseli, ish Krye parlamentarin z.Jakup Krasniqi, Rexhep Selimin, Nasim Haradinaj, Hysni Ngucatin dhe Sali Mustafa-Cali. Asnjë gjykatë nuk do të mund të dënoj lirinë e Kosovës. Kështu që ju jeni vetë liria dhe e ardhmja e këtij vendi Për fund gëzuar e shpresoj se do të shihemi së shpejti!

 

You Might Also Like