Futboll

Morina: Shpresuam në fitore e për pak nuk humbëm

KF Gjilani kishte llogaritur në tri pikë të fituara në ballafaqim me Trepçën, por pak sa nuk pësuan e këtë e pranon edhe Arbnor Morina, kryetrajner i Gjilanit. “Nuk jemi të kënaqur me barazim, ngase kemi pritur të fitojmë e të vazhdojmë me rezultate të mira. Nuk doli ashtu siq e kishim menduar ne e Trepça me meritë e mori pikën, bile për pak sa nuk na mundi. Edhe ne kemi shpërdoruar shumë raste. Në përgjithësi ishte kjo një paraqitje jo e mirë dhe jo e atillë siq jemi mësuar të luajmë ne”, ka thënë Arbnor Morina, kryetrajner i Gjilanit.

You Might Also Like