Gjilan

Në Gjilan do të ndërtohet qëndrimi ditor për të moshuarit, kuzhina popullore dhe bujtina për studentë

Projekti në vlerë mbi 3.5 milion euro mes Shoqatës Jetimat e Ballkanit dhe Komunës së Gjilanit.

Halil Kastrati nga shoqata Jetimat e Ballkanit dhe Komuna e Gjilanit në bashkëpunim do të ndërtojnë qëndrimin ditor për të moshuarit, kuzhinën popullore dhe bujtinën për studentë.

Bashkë për të mirën e përgjithshme!

#pergjilaninqeduam
#pertegjithamoshat
#pertegjithashtresat

You Might Also Like