Gjilan

SC Gjilani: Telegram ngushëllimi familjes Gashi

Telegram ngushëllimi familjes Gashi
Sport Club Gjilani dërgon telegram ngushëllimi familjes Gashi për humbjen e më të dashurit të tyre Drinorit.
Humbja e Drinorit është një humbje e madhe për të gjithë ne dhe gjithë shoqërinë, ndaj përmes këtij telegrami, shprehim ngushëllimet tona të sinqerta për familjen Gashi, shoqërinë dhe të gjithë ata që e njohën.
Drinorin do ta kujtojmë gjithmonë me mall dhe do të mbetet gjithmonë njëri nga ne!
Me nderime, SC Gjilani

You Might Also Like