Gjilan

Ministri Nenad Rashiq u prit nga kryetari Alban Hyseni

Me kënaqësi mirëpritëm në Gjilan ministrin për komunitete dhe kthim, Nenad Rašić dhe stafin e tij, bashkë me kolegë e bashkëpunëtorë.
Diskutuam për çështjet e komuniteteve joshumicë dhe mundësitë e bashkëpunimit për ofrimin e kushteve më cilësore për këtë kategori, si dhe vizituam çerdhen në fshatin Shillovë, ku u njoftuam nga afër me nevojat dhe sfidat e tyre.
Ministri shprehu gatishmërinë e tij për përkrahje financiare të projekteve tona në të mirën e komuniteteve joshumicë, e të cilat janë të shumta.
Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like