Gjilan

Të shtunën do të mbahet Akademi dhe do të varroset prof. dr. Kemajl Kurteshi

NJOFTIM!

Me dhembje dhe pikëllim të thellë njoftojmë miqtë, shokët, dashamirët për vdekjen e Prof. Dr. KEMAJL Hysen KURTESHI (10. 01. 1964 – 25. 08. 2023), nga Gjilani.

Akademia Përkujtimore për të ndjerin, mbahet të Shtunën, më 26.08.2023, nga ora 15.00, në sallën e Teatrit të Qytetit në Gjilan.

Varrimi bëhet të Shtunën, më 26.08.2023, në orën 17.00, në varrezat e Qytetit në Gjilan.

Me dhembje dhe pikëllim të thellë bashkëshortja Voglushja, fëmijët Drenusha, Bardhi dhe Krenari, vëllezërit Ismajli dhe Ismeti, kushërinjtë dhe të afërmit.

Pritjet për ngushëllime mbahen më 27, 28 dhe 29 gusht 2023 (e diel, e hënë, e marte), nga ora 09.00 – 18.00, në Qendrën sportive “ANDI Sport”, në rrugën Gjilan -Stanishor (përmes rrugës qarkore).

You Might Also Like