Futboll

Te Vllaznia vijnë edhe dy futbollistë

Sot në ditën e fundit të transfereve klubi ka arritur marrveshje edhe me dy futbollist të ri!

Bëhet fjalë për Ramadan Ibrahimin qe vjen nga Euro Milk nga Maqedonia dhe portieri nga Lepenci Kaqanikut Driton Shurdhani.

Me këto pra janë transferet e fundit për këtë afat kalimtar.

You Might Also Like