Gjilan

U bënë homzhe te lpidari i martirëve në Lladovë

Në 24-vjetorin e vrasjes mizore të martirëve të Lladovës, bashkë me kolegët bëmë homazhe te lapidari në këtë fshat. Ahmetali Ajeti, në atë kohë kryetar nëndege i LDK-së, mbetet ende i zhdukur. Nëpërmjet Lladovës, ne i kujtojmë me përulje për sakrificën edhe martirët e Zhegrës, Lladovës, Llashticës, Llovcës, Pogragjës, Dobërçanit dhe ata të qytetit të Gjilanit. Gjaku i tyre bën dritë në lirinë tonë sepse ditët e tmerrit i kthyen në ditë të bardha. Lavdi përjetë!

Lutfi Haziri

You Might Also Like