Gjilan

Morina – Bunjaku: Nuk kam pasur asnjë kerkesë zyrtare ose jozyrtare me ndonjë përfaqësues apo udhëheqësinë e VV-së

Deklarata e Leonora Morina – Bunjakut, ish-kandidate e PDK-së për kryetare të Gjilanit
 
Të nderuar votues të Partisë Demokratike të Kosovës. Ju faleminderit për përkrahjen tuaj të vazhdueshme dhe të sinqertë.
Sot një lajm po qarkullon në media gjëja se kemi bërë marreveshje me VV, andaj dua të ju njoftoj se unë personalisht dhe në emër të PDK-së, nuk kam pasur asnjë kerkesë zyrtare ose jo zyrtare me ndonjë përfaqësues apo udhëheqësinë e VV-së.
Rrini të qetë sepse për çdo vendim dhe zhvillim do të jemi në koordinim me qendrën dhe me ju gjithashtu.
 
Shëndet dhe na priftë e mbara!

You Might Also Like