Futboll

Vllaznia barazon në ndeshje kontrolluese

Vllaznia zhvilloi ndeshje kontrolluese

Fc Phoenix- Banjë 0-0 Kf Vllaznia Pozheran.
Në qendren stervitore për vizitë Klubit ishte Kryetari i Komunës z.Sokol Haliti i cili u zotua për mbeshtetje financiare ndaj kubit.
Kryesia e Kf Vllaznia Pozheran e Falenderon per vizitën dhe perkrahjen.

You Might Also Like