Gjilan

VV uron Bashkësinë Islame të Gjilanit

Deputeti dhe ushtruesi i Sekretarit Organizativ Ismajl Kurteshi së bashku me kryesinë dhe aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan ishin për vizitë në Bashkësinë Islame të Gjilanit, për të përcjellur urimet me rastin e festës së Kurban Bajramit. Kjo festë simbolizon solidaritetin, mirëqenien dhe paqen mes njerëzve.

You Might Also Like