Gjilan

Zarife Asllani do të jetë në krye të AGK-së në Gjilan në 4 vitet e ardhshme

Aleanca e Gruas së Kosovës (AGK), Dega në Gjilan, ka zgjedhur sot kryetaren e re për mandatin e ardhshëm 4-vjeçar.
Zarife Asllani do të jetë në krye të AGK-së në Gjilan në 4 vitet e ardhshme.
Asllani është aktiviste e kahmotshme e AAK-së në Gjilan dhe pjesë e strukturës së AGK-së në të gjitha mandatet.
AAK në Gjilan po fuqizohet çdo ditë në të gjitha nivelet e organizimit. Aleanca është bërë adresë për të gjitha shtresat e shoqërisë e të gjitha moshat.

You Might Also Like