Sportet me dorë

KB United në pozitë që prek play-offin

Gjatë vitit 2022 KB United për herë të parë u shfaq në Superligën e Femrave në basketboll. Ku gjatë këtij sezonit vajzat kanë arritur të përfundojnë stionorin në vendin e katërt, vend që siguron pjesëmarrjen në Playoff. Po ashtu shumica e lojtareve janë vendore ku pavarësisht moshës së re dhe eksperiencës së tyre në Basketboll kanë zhvilluar ndeshje me performancë shum të mirë. Vlen të ceket se klubi ka nevojë të ketë vëmendje nga Bizneset në Komunën tonë të Gjilanit që t’i përkrahin gjatë rrugëtimit të tyre në këtë nivel të garave pa të cilët është shumë e vështirë të kemi suksese të mëdha.

You Might Also Like