Sportet me dorë

KV Drita mposht edhe Fer Volley

Fitore đź’Şđź’Şđź’Ş

Superliga A – Xhiro 4-tĂ«

KV DRITA – KV Fer Volley
(27:25, 25:20, 17:25, 25:18)

MVP
Lojtar i Ndeshjes: Fjolla SHABANI: 17 pikë (11 sulme me 69%, 4 sherbime dhe 2 bllok)

KV DRITA
Fjolla SHABANI: 17 pikë (11 sulme me 69%, 4 sherbime dhe 2 bllok)

Megi BISLIMI: 18 pikë (12sulme me 29%, 4 sherbime dhe 2 bllok)

Vesa SHABANI: 13 pikë (7 sulme me 39% 4 bllok dhe 2 sherbime)

Loresa AVDYLI: 11 pikë (11 sulme me 34%)

Adelajda PRENGA: 8 pikë (5 sulme me 19% dhe 3 sherbime)

Vlora BERISHA: 1 pikë (1 bllok)

Erëza RUSHITI: 1 pikë (1 sulmë me 25%)

You Might Also Like