Kamenicë, Shëndeti

Kryetari i Kamenicës merr dozën e tretë të vaksinës kundër Covidit

Edhe doza e tretë

Bashkë me komandantin e Stacionit Policor në Kamenicë, Florim Klaiqi, sot morëm dozën përforcuese të vaksinës kundër COVID-19.

Duke parë numrin e të infektuarëve që çdo ditë e më shumë është në rritje, vaksinimi mbetet zgjidhja e vetme për të dalë nga gjendja pandemike dhe për t’iu kthyer normalitetit.

Ju inkurajoj që të vaksinoheni dhe t’u përmbaheni rekomandimeve shëndetësore për parandalimin e përhapjes së virusit.

You Might Also Like