Sportet me dorë

KV Drita fiton bindshëm ndaj Fushë Kosovës

Superliga A – Xhiro 7-të
KV DRITA – KV Fushë Kosova
(25:18, 25:21, 25:22)
KV DRITA
Fjolla SHABANI: 13 pikë (10 sulme me 45%, 2 bllok dhe 1 shërbim )
Megi BISLIMI: 13 pikë (12 sulme me 38%, 1 shërbim ,21 pranime me 67%)
Adelajda PRENGA: 11 pikë( 7 sulme me 35%, 2 bllok, 2 shërbime, pranime 10 me 70%)
Loresa AVDYLI: 11 pikë (8 sulme me 33%, 3 shërbime)
Vesa SHABANI: 7 pikë (3 sulme me 30%, 1 shërbim dhe 3 bllok)
Xhuda KRUTI: 24 pranime me 67%

You Might Also Like