Sportet me dorë

KV Drita mposht KV Skënderajn në 1/8 e Kupës së Kosovës në Volejboll

Fitore në 1/8 e Finales të Kupës së Kosovës 2023
Kupa Kosovës 2023 | 1/8 Finales
KV DRITA – KV Skenderaj 3-1
(25:20, 25:22, 18:25, 25:14)
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 19 pikë
11 të fituara nga 35 sulme me 31%,
5 bllok dhe
3 shërbime
11 pikë të humbura
Venera KADIRU: 18 pikë
16 të fituara nga 34 sulme me 47%,
2 shërbim
31 pranime me 81% dhe
6 pikë të humbur
Megi BISLIMI: 12 pikë
6 të fituara nga 28 sulme me 21%,
2 bllok,
4 shërbim ,
28 pranime me 57% dhe
12 pikë të humbura
Aquinci STAMBLER: 11 pikë
6 të fituara nga 14 sulme me 43%,
4 blloka,
1 shërbime dhe
5 pikë të humbura
Vesa SHABANI: 5 pikë
3 të fituara nga 9 sulme me 33%,
1 bllok dhe
1 shërbim
3 pikë të humbura
Melek ERBUĞA: 5 pikë
1 të fituara nga 5 sulme me 20% dhe
4 shërbime
3 pikë të humbura
Adelajda PRENGA:
8 pranime me 75% dhe
4 pikë të humbur
Xhudjena KRUTI:
4 pranim me 100%
Pikë të humbura ska.

You Might Also Like