Sportet me dorë

Lorik Ilazi: Femrat të aktivizohen në sport dhe të përkrahen

Trajneri i dalluar gjilanas i KV Drita – femrat, Lorik Ilazi flet për projektin “Pasioni s’ka gjini”. Ai tregon përvojën 16 vjecare si trajner, punën me vajzat kampione të shumëfishta dhe përkushtimin e vajzave në sportin dhe klubin me te suksesshem gjilanas.

Ilazi rekomandon që të gjithë të aktivizohen ne sporte dhe vajzat të përkrahen fuqishëm, sepse ato kanë dëshmuar për seriozitet, diciplinë dhe suksese vendore e ndërkombëtare.

Kjo video u realizua në kuadër të projektit “Barazia gjinore në sport”, që po implementohet nga OJQ “Gruaja Hyjnore” dhe mbështetet nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport.

Shiko videon:

https://www.facebook.com/102820284472934/videos/167305558060641

You Might Also Like